Uw juridisch bureau

De beste juridische afdeling. Op aanvraag.

Daag ons uit

De verschuiving naar efficiënt, klantgericht,

juridisch werk stimuleren

We willen een revolutie teweegbrengen in de juridische sector en de verschuiving naar een nog steeds inhoudelijke, maar meer pragmatische, wendbare en klantgerichte aanpak stimuleren. Kortom, GOlegal brengt de beste juridische afdeling binnen handbereik, uitbesteed. 

favicon of Golegal-01

Wie? Een team van ervaren en veelzijdige juristen tot uw dienst

Ons team bestaat uit meer dan 100 advocaten, waarvan 50% partners, allen met gemiddeld 10 jaar ervaring. Alle rechtsgebieden zijn vertegenwoordigd, evenals vele talen. Ons veelzijdige team, ondersteund door een solide IT-infrastructuur, kan aan al uw juridische behoeften voldoen.

favicon of Golegal-01

Wat? Veerkrachtige en schaalbare juridische kracht door middel van technologie

We hebben GOlegal ontworpen om de uitdagingen van onze industrie op te lossen. Bij ons profiteert u van een juridische dienstverlening tegen een vaste prijs, zonder vertraging en met pragmatische resultaten. De innovatie van ons bedrijfsmodel maakt GOlegal de enige wettelijke macht die u ooit nodig zult hebben.

favicon of Golegal-01

Waarom? Om de legale industrie in de 21e eeuw te brengen

GOlegal vindt de manier waarop het juridische werk wordt gedaan opnieuw uit. Door oude fouten in de aankoop en exploitatie van juridische diensten te omzeilen, creëren we nieuwe en efficiëntere manieren om dagelijks diensten te verlenen. We doen dit door gebruik te maken van 21e eeuwse instrumenten en een juridische dienst te creëren op basis van technologie.

favicon of Golegal-01

Hoe? Wij werken met u samen om u de meest geschikte en effectieve juridische oplossing te bieden

Onze innovatieve aanpak plaatst uw tevredenheid als een belangrijke prestatie-indicator. GOlegal garandeert de levering van transparante en voorspelbare juridische diensten en deelt haar operationele expertise. Op deze manier verhogen we de uitmuntendheid van uw eigen juridische activiteiten.

Met klanttevredenheid als integrale waarde passen we ons model aan uw behoeften aan.

Wij werken in uw kantoren of op afstand, voor één of meerdere missies

%

Inkomende verzoeken die een passend aanbod krijgen

%

Aanvaardingspercentage voor biedingen

Juridische experts

Laat ons uw juridische problemen oplossen

Geen gemiste deadlines meer

Het oplossen van klantproblemen vereist meer dan eenrichtingsverkeer en de overdracht van generieke theoretische kennis. Iteratie is nodig om de theorie te "vertalen" naar concrete acties die aangepast zijn aan de specifieke context van de klant. We plannen dit alles vanaf de definitie van het project, om ervoor te zorgen dat de planning vast blijft staan en dat aan uw verwachtingen wordt voldaan.

Een pragmatische aanpak

Juridisch advies is vaak te theoretisch, generiek en in wezen moeilijk te vertalen naar concrete actie. GOlegal zet juridisch werk om in maatregelen die gemakkelijk te begrijpen en te implementeren zijn.

Altijd binnen budget

GOlegal ziet af van het traditionele gebruik van een op tijd gebaseerde tariefstructuur. In plaats daarvan bieden we een innovatief prijssysteem om onze klanten te beschermen tegen problemen van onvoldoende omvang en onvoorspelbaarheid.

Een profiel aangepast aan uw behoeften

De diversiteit aan expertise en ervaringsniveaus in de juridische sector maakt het moeilijk om het juiste profiel(en) voor een specifieke opdracht te vinden en vervolgens te kiezen. GOlegal vertrouwt op een netwerk van meer dan 100 juristen, allen met meerdere vaardigheden. Zo vinden we de ideale oplossing om aan uw juridische behoeften te voldoen.

Met wie we samenwerken

Juridische teams

Wij helpen juridische adviseurs en hun teams op verschillende aspecten. Van het identificeren van mogelijkheden voor efficiencywinst tot het leveren van de benodigde aanvullende expertise over specifieke onderwerpen. Als juridisch-technologische specialisten zetten we ook een digitaal back-office op dat vergelijkbaar is met het onze.

KMOs

KMO's die intern geen of een beperkt aantal juridische profielen hebben, kunnen op GOlegal rekenen om hun wettelijke taken op een stipte of terugkerende basis uit te besteden.

agsdi-calculator

Bedrijfsleiders

De meeste van onze opdrachten gaan verder dan puur juridische of compliance uitdagingen. Er zijn vaak andere bedrijfsdimensies van invloed. Zo werken we met veel verschillende business lines: management, IT, Finance, HR en marketing.

agsdi-list

Compliance teams

Vanuit een risicogebaseerd perspectief kunnen we helpen bij het opzetten van een efficiënt compliance governance raamwerk op maat van de organisatie. We leveren ook de benodigde expertise of extra capaciteit die u nodig kunt hebben.

Onze aanpak

agsdi-target

Scoping van uw behoeften

Na uw eerste briefing dagen we u uit om alle noodzakelijke input te begrijpen: doelstellingen, gewenste resultaten, maar ook beperkingen & potentiële pijnpunten.

agsdi-calendar

Aanpak & teamopstelling

We ontbinden de onderliggende uitdaging in kleinere en coherente stukjes. Voor elk van hen selecteren we één of meerdere juristen op basis van hun expertise.

agsdi-list

Validatie

De aanpak en het bijbehorende vaste budget wordt u ter validatie voorgelegd. Pas na deze stap wordt de uitvoering gestart.

agsdi-sign

Projectcoördinatie

GOlegal treedt op als projectleider. Bewust van de beperkingen van alle betrokken partijen coördineren wij de experts om binnen de afgesproken scope, timing en budget te blijven.

agsdi-hand-leaf

Levering & feedback

Wij leveren vanaf onze eerste reflectie tot en met het uiteindelijke resultaat, om zo nauw mogelijk aan te sluiten bij uw verwachtingen. We sluiten de kringloop door interne processen te voeden met feedback van klanten.

Innovatieve prijsstelling + Aantoonbare kortingen = Waardepuntenaanbod

De revolutie moet alle onderdelen van de legale industrie raken, inclusief de prijsstelling. Bij GOlegal kennen we elke dienst een aantal punten toe, waarvoor u wordt gefactureerd. U kunt ons natuurlijk inhuren voor één specifieke dienst, maar we bieden ook verschillende puntenpakketten aan met aantrekkelijke getrouwheidspremies.

1. Uw behoeften, uw keuze
  • U huurt ons in voor een specifieke opdracht, of kiest voor een van onze exclusieve puntenpakketten voor vaste klanten
  • Hoe groter het pakket, hoe groter de getrouwheidspremie
  • Je gebruikt je punten om GOlegal services te huren in de loop van maximaal een jaar
3. Eén enkele factuur
  • Eén enkele factuur voor alle uitgegeven punten en geleverde diensten
  • De punten zijn geldig gedurende een periode van één jaar
  • De geldigheidsperiode van 25% (max) van de oorspronkelijk gekochte punten kan worden verlengd indien deze nog niet zijn verbruikt en een ander pakket wordt gekocht voor de einddatum van de oorspronkelijke geldigheidsperiode.
2. De beste juridische afdeling binnen handbereik
  • U verbruikt uw punten of vraagt een service aan bij GOlegal, wanneer en waar dan ook.
  • Elk van onze interventies wordt gewaardeerd in "punt"-waarden.
  • Op basis van het gekozen delegatieniveau wordt de uitvoering ofwel onmiddellijk gestart ofwel wordt er vooraf een validatie van de offerte aangevraagd.
4. Maandelijkse follow-up
  • Elke maand ontvangt u een statusrapport over uw "punt"-verbruik met een uitsplitsing per interventie

Ze vertrouwen ons

logo of the Bank ING, a legal client of GOlegal

logo of pierre marcolini, a legal client of GOlegal

logo of iba, a legal client of GOlegal 

logo of be.wan, a legal client of GOlegal 

logo of securex, a legal client of GOlegal 

logo of profile group, a legal client of GOlegal

logo of rauwers, a legal client of GOlegal 

logo of universem, a legal client of GOlegal 

logo of enerdeal, a legal client of GOlegal

logo of unife, a legal client of GOlegal

logo of verisure, a legal client of GOlegal 

Contacteer ons

captcha
 
Door uw gegevens in te voeren in dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.